Inför spelet

Ta på västen som en ryggsäck, knäpp de 2 spännen på framsidan och dra till tamparna i sidan – dra bakåt för att spänna västen.
Gamemastern kommer att släppa in dig i Arenan, strax därefter hör ni en nedräkning från 10 – 0 och GAME ON!!
När spelet är slut, slutar din pistol att fungera och man uppmanas på engelska att gå mot utgången – väl inne i Airlocken – kollar vi tillsammans resultatet från ert Game och gör oss redo för nästa game !

Vad går det ut på?

Din uppgift är att samla så mycket poäng som möjligt genom att skjuta de blinkande fälten på fiendens utrustning.

Varje spelare har 5 blinkande fält (träffytor). En träff på bröst ger 200 poäng, rygg 100 poäng, axlar & vapenträff 50 poäng. Varje träff registreras automatiskt i din utrustning och du tilldelas poäng. Efter spelets slut sammanställs resultaten och alla kan se slutresultatet på skärmar i vapenrummet samt receptionen.

Du har alltid obegränsat med skott och liv, men när du själv blir träffad så slutar ditt vapen och utrustning att fungera i c:a 7 sekunder och du förlorar en del poäng. Efter 7 sekunder aktiveras utrustningen igen och du är redo att hämnas…

Spelar ni lagmatch gäller det att skjuta dina fiender men inte dina lagkamrater. Du ser skillnad på lagen genom deras färger på utrustningen. Spelar ni solomatch är alla andra spelare dina fiender oavsett färg.

Förhållningsregler Allt spel sker på egen risk! Följ dessa regler för din egen skull:

  • Spring inte
  • Håll avstånd till dina med och motspelare
  • Klättra inte
  • Kryp inte
  • Lycka till och må bäste spelare vinna!